diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

ACCIDENT
Friday, 13 July 2012 ? 0 Budak Comel ?

asalamualaikumm :)

OMG! sakittnyer :'(
baru lepas accident tadi. . jiea bawak motor pergi kerje. . mama bagi bawak motor ayah. . dengan takade lesennyer. . hee. . peace! mama suruh bawak sebab senang jiea nak pergi balik kerje. . selame ni asyik mintak orang ambik. . orang hantarkan je. . jiea rase macam jiea asyik menyusahkan semua orang je. . lagi2 kakak jiea. . malas sangat2 nak kejut die mintak tolong hantarkan jiea. . macam ikhlas tak ikhlas je. . sekarang ni pun mama jiea pergi kerje mane nak mintak kakak jiea yang hantar. . mesti die akan kejut jiea. . hehe. . bangge sekejap. .

okay, back to the story. . jiea ikut lah jalan yang biase jiea bawak. . lorong tu memang sempit sikit. . muat "oneway" je. . walhalnye jalan tu due hale. . tapi. . disebabkan kenderaan2 yang tidak bertanggungjawab parking kereta kat bahu jalan. . jadi oneway je. . kadang2 jem teruk jalan tu. .  . MENYAKITKAN HATI. .

elokk2 je jiea jalan tibe2 kereta depan berhenti mengejut. . meter jiea waktu tu dah lah 60km/j. . tekan brek kuat2. . tapi tak gune jugak. . berlanggar jugakk. . jatuhh. . tapi tak teruk pun. . kaki luke sikit2 je. . orang tu tengok kereta die. . alhamdullillah. . takade ape2. . die tengok motor jiea. . pun alhamdulillah, masih okay. . die tanyer jiea, jiea okay ke? jiea cakap lah jiea okay je. . sempat jiea mintak maaf terlanggar kereta die. . walaupun bukan salah jiea. . budi bahase amalan kite kan? wahh! poyo je. . hehe. .

atlast, jiea terus merembat pergi tempat kerje sebab jiea dah lambat 30minit. . SEKIAN ^^♥


♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post