diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

EX5 BIRU ( BULAT )
Monday, 23 July 2012 ? 0 Budak Comel ?

asalamualaikumm :)

k, harini memang sedih giler vavi punya
huem baru semalam jiea nangis kat udin yang jiea rindu keluarge jiea
jiea nak mama papa :'(

harini jiea gaduh dengan ayah, mama, along
sebab?
beberape minggu yang lepas jiea ade bincang dengan mama yang jiea nak keluar motor
nanti senang jiea nak pergi sekolah dan kerje
tak perlu lah nak kejut2 orang lain mitak tolong
hari2 dapat maki. . sape tahan?
mama setuju. . tapi ayah tak tau
mama cakap jangan bagitahu ayah. . nanti ayah marah
mama janji nak bagi duit tu hari khamis bile motor dah keluar. . deposit pun dah bayar
RM500

bile sampai hari khamis, mama tak bagi. . mama cakap hari jumaat
jiea pun tunggu lah
dengan perasaan segannyer. . sebab motor tu bukan atas name jiea. . atas name udin sebab jiea takade lesen
jiea panggil motor tu BULAT
kenape?
sebab nombor plat motor tu BLT
hehe. . comel kan motor jiea? tapi ia bukan milik jiea


mama tak bagi duit tu. . jiea gaduh dengan mama ayah n along sebab duit motor tu
semua marah jiea. . semua maki jiea. . semua salahkan jiea
walhal jiea cume mintak duit motor yang mama dah janjikan tu
jiea taknak susah kan udin
last2 ayah udin pinjam duit  sebab nak langsaikan duit motor tu
sumpah, jiea serbe salah sangat2
JIEA BENCI KELUARGE JIEA
JIEA BENCI BULATT


sebab mama tak bagi duit motor yang mama dah janjikan tu lah
semua ni jadi macam ni
sebab nak beli BULAT lah jadi macam ni
sebabkan bulat jugak lah jiea hampir kehilangan udin
sekarang. . bulat dah pun jadi milik die
jiea cemburu sangat2. . jiea bencikan bulat. . tp dalam hati
tak terkate betape jiea terlalu sayangkan bulat

JIEA NAK BULAT JIEA


♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post