diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

CINTA PANTAI MBO
Thursday, 5 July 2012 ? 0 Budak Comel ?

asalamualaikumm :)
SABARUDIN BIN ABDUL MUTALIB. . perkenalan jiea dengan die melalui sebungkus popcorn! hahahaha. . mentang2 die kerje MBO. . die mintak jiea rase popcorn yang die buat. . jiea ngutok lah die balikk. . popcorn MBO tak sedap. . tawar. . jiea buat sendiri kat rumah pun lagi sedap. . he3

lepas tu keesokkan harinyer pun die datang dekat kedai jiea. . dok usya jiea. . isyh mamat nihh! die datang dekat dan makin dekat. . last2 kitorang pun berborak2. . die mintak num jiea. . mule2 die tanyer jiea dah ade pakwe ke belum. . jiea cakap lah jiea single ( walhal mase tu jiea dah ade bf dah pun ) lepas tu jiea bagi je lah num jiea. . then die terus mintak couple dekat jiea. . terkejut giler mase tu. . jiea cakap lah. . "takkan baru kenal dah nak couple? kite kenal dulu eyh? lepas dah lame2 kenal baru kite couple?" tapi die nak couple time tu jugak. . kawan2 die pun cakap. . "perempuan mane tolak udin ni adalah perempuan paling bodoh. . udin ni kalau dah jage sesorang tu, die jage giler2 punyer" semalaman tak tidur sebab mesej dengan die. . hahahaha!

niat jiea mase mule2 couple dengan die cume nak mainkan die je. . jiea nak tengok sejauh mane die dapat sabar dengan perangai jiea. . macam2 care jiea uji die. . jiea cakap jiea minum arak. . jiea ambik dadah. . jiea selalu tido dengan lelaki lain. . die percaye. . tapi die tetap dengan kesabaran die. . die tetap diselah jiea. . die bimbing jiea untuk tinggalkan semua tu. . walhal jiea cume uji die je. .

jiea keluar dengan lelaki lain. . lepas tu kantoi dengan die. . die nampak. . siap pegang tangan lagi tu dengan laki tu. . jiea mesej dengan lelaki lain. . jiea call lelaki lain depan die. .  jiea gaduh. . jiea tampar die depan kawan2. . jiea pernah gode die nak tengok die kalah pade nafsu die atau tak. . jiea tau badan jiea. . dan jiea tau ramai lelaki suke pandang body jiea. . macam2 lah jiea dah uji die. . jiea tau die tersekse dengan jiea. . tapi demi cinte die. . jiea tau die ikhlas. .

die tunjuk die sayangkan jiea ikhlas. . die bawak jiea jumpe mak dengan ayah die. . alhamdulillah, mak dengan ayah sukekan jiea. . mak dengan ayah restu hubungan jiea dengan die. ayah die awal2 lagi tanyer dekat jiea. . jiea  nak tak jadi menantu die. . hahahaha! blur sekejap otak jiea mase tu. . serbe salah. walhal jiea mase tu cume nak mainkan anak diorang je. . ayah pernah cakap dekat jiea. . "nurul tak menyesal ke pilih udin? udin ni takade ape2. . rupe takade. . harte pun takade" jiea cume boleh jawab "nurul tak kesah ayah dengan harte. . dan nurul pun bukan memilih paras rupe. . nurul cari orang yang boleh jage nurul. . macam udin. . nurul yakin die boleh jage nurul dan bimbing nurul selamenyer" :)

die selalu ingatkan jiea. . kalau setakat nak mainkan perasaan die je. . lebih baik tinggalkan je die sekarang. . jangan tinggalkan die di mase depan sebab makin hari die akan makin sayangkan jiea. . ( macam tau pulak jiea cume nak mainkan die je. . he3! )

sekarang dah nak masuk 5bulan jiea couple dengan die. . sekarang. . niat untuk mempermainkan die dah tak pernah wujud. . sekarang jiea dah betul2 cintekan die. . setapak die melangkan dari hidup jiea. . hidup jiea sunyi sepi dan gelap sangat2. . selangkah die tingglakan jiea. . jantung jiea betul2 tak kuat untuk berdenyut lagi. . jiea pun tak pernah perasan bile jiea betul2 dah TERcintekan die. . mungkin sebab belaian dan kaseh sayang yang die curahkan pade jiea setiap saat dalam hidup jiea. . sumpah! hanyut sangat2 dengan kaseh sayang yang die curahkan

sekarang keluarge jiea dah jumpe die. . dan keluarge die dah jumpe jiea. . due2 tak ade bantahan. . alhamdulillah. . sekarang, die cume tengah tunggu umur jiea cukup je sebelum die masuk meminang jiea. . doakan jiea ye :) ILOVEU DORAEMON


♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post