diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

sekolah
Monday, 2 July 2012 ? 0 Budak Comel ?

asalamualaikumm :)
SEKOLAH MENENGAH TENGKU AMPUAN JEMAAH PELABUHAN KLANG, SELANGOR. fuhh! penatnyer. . harini jiea dah mule sekolah balik. . 2bulan jiea "cuti". .

kenape 2bulan jiea cutii? sebab jiea tak suke sekolah dekat sane. . jiea tak ade kawan. . jiea bosan sangat2. . dudok sorang2, rehat sorang2. . bosan sangat2. . lepas tu, jiea penat. . pagi sekolah. . petang kerje. . naik bas pulak tu. . PENAT!

nak tinggalkan kerje, sayang. so jiea ambik keputusan nak fokus kepade kerje je. . jiea tak nak pergi sekolah dah. .dalam tempoh 2bulan jiea tak sekolah ni. . bebas tu memang bebas. . tapi malu sangat2 sebab tak sekolah. . cemburu sangat2 dengan kawan yang sekolah. . menyesal pun ade sebab tak sekolah. . tapi nak buat macam mane. . . . mule2 jiea merancang jiea taknak sekolah tahun ni. . tahun depan jiea masuk lah balik ambik spm. . bodoh kan? sesuke hati jiea je. . 

tapi akhirnyer mummy bagitau dekat jiea kalau jiea tak sekolah tahun ni, jiea kene buang. . jiea dah tak boleh sekolah. . jiea tak boleh ambik spm. . huu~ sedihnyer bile fikirkan. . jiea nak ambik spm. . jiea nak ade mase depan. . so, jiea ambik keputusan untuk bagitau boss yang jiea nak berhenti kerje dan sambung belajar. . Allah je yang tahu betape berat jiea nak tinggalkan kerje jiea sebab dah hampir 1tahun jiea kerje dengan boss jiea. . diorang baek sangat dekat jiea..

last2 boss tak bagi jiea berhenti tapi jiea masuk petang macam dulu. . jiea doa sangat jiea kuat untuk imbangi due2nyer. . lagipun, mummy jiea kate die nak belikan jiea sebiji motor agar senang jiea nak pergi dan balik sekolah, , wee~ HOORAY!


♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post