diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

MANAGER BODOH
Saturday, 4 August 2012 ? 0 Budak Comel ?

ASALAMUALAIKUMM :)
hii followers2 jiea.. meyh duduk kejap kat sini mehh
nak duduk lame pun tak ape.. hehe
jom bace entry jiea untuk kali ni.. sorry lah kalau entry jiea kali ni
agak kasar sikit ayatnyer..
nampak gambar yang kat atas tu?
haa.... macam tu lah ape yang jiea rase sekarang ni..
kenape? 
JOMM CEKIDAUT KEJOPP

petang ni tetibe MR.U jiea datang dekat kedai jiea
tetibe die cakap boleh tak kalau die nak nanges kat bahu jiea
BLURR GILER MASE NI
tetibe die pelok jiea kuat2 sambil nanges
banyak kali jiea tanyer die kenape.. tapi die taknak jawab
die cume cakap, die dah lame tak nanges
so
die terase nak nanges hari ni

tersentuh hati jiea tengok air mate die yang mengalir
jarang sangat2 boleh tengok die nanges
mesti die rase sakit dalam diri die dah tak tertahan
sebab tu die nanges

lame jiea tanyer kenape die nanges sambil pujuk dan lap air mate die
rupenyer die nanges sebab kene maki depan orang ramai
manager die maki die
sebab?
alaa.. biase lah kalau jage counter duit kan? sesekale mesti ade short duit
untuk bulan lepas, duit kat counter die short RM24

manager mintak duit tu
kebetulan duit MR.U jiea ni dah habis, die bayar duit motor yang die hutang
RM800
bile die tak boleh bayar harini manager die maki2 die depan orang ramai
BODOH KAN MANAGER DIE?
alhamdulillah ass manager die backup die
ass manager die tolong die bayar dulu duit RM24 tu

bile die ngadu kat jiea macam tu
jiea marah lah die, kenape tak bayar.. beberape hari lepas jiea ade bagi die duit 
RM30 
die cakap die taknak sebab tu duit jiea
die takut jiea nak makan ape2
menangis jiea kat bahu die.. jiea cakapp

awakk, pernah ke saye pentingkan diri saye lebih dari saye pentingkan awak?
pernah ke saye pentingkan duit saye lebih dari awak?
saye tak pernah berkire dengan awak..
kenape awak buat saye macam ni
kenape awak buat saye macam orang asing dalam hidup awak
kenape awak buat duit saye macam duit orang lain?

lepas 10minit pujuk2 die.. alhamdulillah die okay :)
die cakap die akan bayar balik duit manager tu dengan duit yang jiea bagi tu
lega hati jiea
die tersenyum jugak.. tak ade lagi air mate yang mengalir kat pipi die

pesanan pade awakk
awakk, saye sayangkan awak. saye sayang awak sangat2.
jangan tinggalkan saye tau
awak janji awak akan menikahi saye suatu hari nanti bile umur saye dah cukup.
tak sabar nak tunggu ( gatal )
awak, saye tak pernah pentingkan bende lain selain awak
saye sanggup korbankan segalenyer untuk awak
sebesar mane syurga firdaus tu, sebesar tulah cinte saye untuk awak
iloveu so much gajah

pesanan kepade manager
WEYH JANTAN, KALAU NAK MAKI ORANG PUN.. BERTEMPAT LAH BRO.. MAKI2 ORANG DEPAN PUBLIC.. APE KAU DAPAT MENJATUHKAN MARUAH ORANG? KAU NAK TUNJUK KAU BESAR LAH.. AKU TAU LAH KAU TU DAH KAYE MAKAN SEGALE DUIT HARAM SEPANJANG KAU KERJE KAT MBO TU.. BAGILAH ANAK2 BINI KAU MAKAN DUIT HARAM TU.. PERANGAI KAU NI, KALAH SETAN BERTANDUK1000 KAU TAU? PAHAM2 LAH KALAU PEKERJE KAU TENGAH TAKADE DUIT.. WEYH! YANG KAT ATAS TU LAGI BESAR LA.. BILE2 MASE DIE BOLEH TARIK APE YANG DIE NAK.. JANGAN NAK TUNJUK PAILANG KAU TU SANGAT LAH KAT SINI.. KALAU AKU BUAT PAILANG AKU, MAMPOS KAU KAT MBO TU..

sekiann, ditujukan khas buat EN.A yang bekerja di mbo harbour place klang #kalau aku sebut name kau nanti kau pulak yang malu.. aku bukan SETAN macam kau nak hine2 orang depan public ^^♥



♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post