diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

GUITAR BIRU
Monday, 1 October 2012 ? 0 Budak Comel ?

asalamualaikumm :)
hi bloggers ! sejuta maaf dipohon sebab dah lame tak update blog ni
hahaha.. busy lah katekan
okay3.. jom follow entry jiea untuk hari ni
FOLLOW~

kalau korang follow entry jiea yang lepas.. jiea ade cakap yang jiea dah putus dengan MR.RIGHT
jiea kan?
hmm.. actually kitorang tak putus pun
alhamdulillah jodoh yang Allah tetapkan antare kitorang kuat

last 14september birthday jiea.. kitorang pegi sambut same2 kat sunway piramid..
awesome giler !
nanti kalau jiea ade mase jiea akan tulis entri penuh and upload gambar2 mase birthday jiea tu
tunggu tau
semalam jiea gaduh dengan die.. sebab?
die nak keluar pergi jusco bukit tinggi lepas balik kerje pukul8.. tapi jiea tak bagi.. jiea nak ikut
tapi jiea balik pukul10.. pukul10 tu jusco dah tutup
die nak beli guitar.. die teringin nak beli dan nak mainkan untuk jiea
sebenarnye guitar tu die mintak jiea beli untuk birthday die 7febuari13
tapi mungkin lame sangat kot

gaduh3.. die cakap " awak, saye ni bujang lagi.. saye nak bebas kemane sahaje saye nak pergi..
tolong jangan halang saye boleh? saye benci perempuan macam awak.. saye taknak dikongkong"
pewh ! berderai air mate
nak masuk 7bulan dah jiea dengan die.. tak sangke selame ni die terkongkong dengan jiea
bukan jiea nak halang die pergi
tapi jiea risau.. malam2 die tak nampak sangat.. jauh
kalau ape2 jadi.. jiea susah hati
tapi die tak fikir perasaan jiea.. entah lah

dengan air mate yang masih berderai
jiea cakap " okay, awak pergi lah.. kalau awak nak rempit, nak merokok, nak shisha macam dulu, awak pergilah..
awak kan nak bebas.. awak bujang lagi.. awak, saye pun bujang
saye pun tak kahwin lagi.. tapi saye anggap diri saye dah ade tuan empunyanya.. sebab
saye hormat awak.. sebab saye sayangkan awak sangat2
lepas ni awak jangan tanye kenape saye dah macam tak peduli tentang awak
tapi awak kene tahu walaupun saye tak pedulikan awak secare zahir.. tapi batin saye tetap risaukan awak setiap saat.. saye akan jage awak lebih dari diri saye sendiri.. saye sanggup pertaruhkan nyawe saye untuk awak"

last2 mase die dah balik keje.. die datang kat tempat kerje jiea suruh jiea salam die
die cakap die nak pergi jusco beli guitar
tapi jiea ushe jugak suruh die pergi hari khamis.. sebab khamis kitorang off same2
last2.. jiea call boss.. cakap jiea nak balik pukul9
ade emergency.. alhamdulillah boss bagi jiea balik awal..
jiea ikut die pergi beli guitar kat jusco malam tu dengan adek2 kembar jiea

guitar kapok je.. RM245.. warne biru macam yang kat atas tu


♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post