diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

JUSCO BUKIT RAJA
Tuesday, 16 October 2012 ? 0 Budak Comel ?

asalamualaikumm :)
hii bloggers ! hope semue sehat n cerie selalu
jom follow entry jiea hari ni

beberape hari lepas kitorang mandi sungai and overnight kat sane
sejuk giler !
best sangat overnight dengan die, gelak tawe die
belaian manje die
QAIYUM cakap kitorang macam belangkas.. berkepit je pergi mane2
hahaha
lepas tu qaiyum cakap, dari segi pandangan die.. hubungan jiea  takkan kekal lame

"siape kau nak menentukan hubungan aku !"
okay, aku admit bile aku dengan die perangai aku memang manje
elok lah aku berkepit dengan die je berbanding kau
walaupun ade awek melayan betine2 lain

huem
jiea berdoa sangat2 semoga SABARUDIN ABDUL MUTALIB
dapat jadi imam dalam semua solat2 jiea kelak
insyaallah, jiea akan berusaha untuk jadi yang terbaik untuk diri die
korang doakan jiea jugak ye
:)


okay, harini die dah start keje kat jusco bukit raja
sedih?
teramat sangat.. jiea rindukan die sebenarnyer
tapi jiea takade hak untuk halang die dari melangkah pergi

jiea rindu jiea makan mee goreng dengan die setiap petang
jiea rindu nak intai die keje setiap kali jiea rehat makan tengah hari dan kalau jiea ade mase
jiea rindu die datang tempat kerje jiea lepak2 jap
jiea rindu jiea text dengan die setiap saat kalau die tak bz

awak ! saye nak ikut awak kerje sane.. saye nak ade dekat dengan awak
saye rindu awak
dah takade sape2 pedulikan saye kat sini lagi
biasenyer awak je rajin tengok saye.. awak je rajin borak dengan saye
bile saye nangis, saye sakit ke ape ke
mesti saye cari awak dulu, sebab awak dekat sangat dengan saye
awak je rajin teman saye makan
tapi sekarang awak dah takade.. saye sunyi

tapi awak tak fikir
sebab awak ade ramai kawan kat sane
awak ade teman makan
awak ade teman untuk gelak tawe
awak tak faham

awak cakap saye tak matang
bukan saye tak matang.. tapi saye nak ade orang peduli tentang saye
dalam hidup saye, saye cume ade awak je
mak saye pun tak pedulikan saye macam mane awak selalu peduli tentang saye

saye tahu saye kene berdikari
saye tahu saye kene balajar jugak hidup tanpe awak tak kire saye nak atau tak
tapi awak, hati ni susah

awak, macam mane kalau mase awak takade ade orang lain yang selalu peduli tentang saye
jage saye setiap saat macam mane awak selalu peduli saye kat sini
saye takut awak
saye takut hati saye cair, saye sayang awak sangat2.. saye cintekan awak
tolong lah awak, faham hati saye yang sunyi
:'(


♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post