diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

KENAPE SAYANG?
Wednesday, 3 October 2012 ? 0 Budak Comel ?


asalamualaikum bloggers :)
sehat harini? jiea doakan agar semua sehat selalu macam jiea
enjoy each second of your day 

huemm.. bile jiea takade tempat untuk meluahkan
mesti jiea luahkan kat sini
hidup jiea kosong sangat2.. dulu selalu fikir nak tamatkan hidup sendiri je
bosan sangat2 dengan hidup
takade makne pun sebenarnya

okay.. sepatutnya harini jiea ambik offday kerja
seminggu sekali cuti
semalam sebab teman MR.RIGHT jiea tengok wayang
balik pun dah pukul2 pagi
pukul6 pagi biasenye jiea dah bangun hantakan mama pergi kerja

pumpang2.. pukul7.30 baru terlelap
ingatnyer nak tido sekejap je
sekali celik mate balik dah pukul8 lebih.. die suruh datang rumah die pukul8
hanta text kat die " asalamualaikum abang, nurul baru bangun.. nurul siap jap eh "
pumpang2 siap pukul9.15 baru gerak pergi rumah die

sampai je rumah die terus masuk salam mak die kejutkan die bangun tidur
die cakap die ngantok sebab semalam die tidur pukul4.30
jiea tanyer lah die kenape tidur pukul4.30.. katenyer download movie
jiea tanyer lagi.. kenape tak download cerite tu pagi atau petang je.. katenyer lupe

jiea kejut die elok2 pagi tu takade marah tak ade ape
cume jiea pakse die bangun sebab jiea segan dengan mak ayah die
cube die berade di tempat jiea
jiea tidur.. dengan borak2 ke, tolong mak dengan ayah jiea ke kat rumah jiea
agak2 die malu tak?

die marah2 tengking2 jiea cakap jiea tak faham die
die benci perempuan macam jiea
Ya Allah sakitnye jiea mase tu.. tak ape.. jiea tahu die mamai lagi.. die tak sengaje cakap macam tu
lepas tu lame die duduk diam
die bangun cari cermin mate die.. lepas tu die pergi dapur basuh muke dan sarung t-shirt
die keluar pastu die jerit
"buat ape duduk kat dalam tu lagi.. tak reti nak tolong mak kat luar?"

jujur, nak berderai kolam air mate jiea
tapi takape lah.. sabar je.. pujuk hati "die tetekan tu sebab tak cukup tidur"
hati berharap yang die akan pujuk jiea balik
tapi, bila jiea keluar cakap nak balik
die cakap " balik lah ! buat perangai matang sikit.. saye tak suke orang pakse2 saye.. saye benci perempuan macam awak "

mase tu jujur dah tak boleh tahan sakitnyer, salam mak die cakap nak balik
lepas tu start motor and bla
nampak die pandang dari dalam rumah
tapi mase tu air mate ni dah tak boleh kawal lagi dah

nangis2 atas motor sampai lah sampai tempat kerje
punch kad and cakap kat boss maybe harini datang kerje separuh hari je
kenape die selalu sakitkan perasaan jiea
kenape walau ape pun pertengkaran yang terjadi.. mesti jiea yang kene mengalah

jiea sakit die tak fikir ke? kenape die pentingkan ego die je :'(
awak ! jawab lah ! awak tak sayang saye lagi ke ?! kenape awak buat saye macam ni?! 
kenape awak selalu sekse perasaan saye ?!
pernah ke awak saye mengeluh bile balik pukul5pagi tapi saye kene kerje pukul10 pagi?
pagi pukul6 saye dak kene bangun, kalau saye terlelap pun mesti pukul7.30
cukup ke tidur saye awak?



♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post