diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

DEBARAN SPM
Sunday, 25 August 2013 ? 0 Budak Comel ?

asalamualaikum bloggers !
23.8.13
sepatutnya harini hari yang gembira buat nurul
sebab harini genap 1thn 5bulan hubungan nurul dengan si die
but, it not seem like i thought
huu~ sedihnya. mungkinkah die dah lupe tarikh ni?
atau die ingat tapi pure2 tak ingat sebab dah tak sayangkan nurul? 
brr~ ape2 je lah.. malas nak fikir
bak kate pepatah..
jodoh tak kan kemana, kalau ade, adelah.. kalau takade, takade lah..
kita hanya mampu merancang, allah yang menentukan segalanya

okaylah! tutup buku tentang si die..
actually nurul nak cerita tentang percubaan SPM yang makin dekat
ade 1minggu je lagi
tapi nurul rase, nurul tak ready lah untuk itu
ramai cikgu berharap kepade nurul
nurul rase macam itu satu bebanan tanggungjawab yang terlalu besar untuk dipikul

nurul tak pandai macam orang lain
subjek SPM yang nurul ambil hanyalah 6subjek asas iaitu :
BM,BI,SN,MT,SJ,AG
walaupun tak banyak, tapi susah.. 
yelah, nurul kan tak sekolah mase form4, banyak sangat yang nurul tetinggal
nurul menyesal sangat tak sekolah dulu
nasi dah jadi bubur, nyesal pun dah tak guna
tapi, walau ape pun, nurul tetap bersyukur kepade si die dan Allah
sebab dah bukakan pintu hati nurul untuk ambik SPM

dalam klas sekarang, alhamdulillah nurul boleh follow
cikgu2 pun kate nurul boleh berjaya
tapi ia memerlukan pengorbanan masa yang banyak sangat
insyaallah, nurul akan buktikan yang nurul boleh lakukan dan banggekan semua cikgu2
*PN JEGATHESWARY*PN AZURA*PN ROSNANI*
*PN FAUZANI*PN HASHIMAH*

korang nak tahu tak? mase nurul mule2 mendaftar di SMKTAJ lepas nurul kene buang dulu,
nurul kene kaunseling dengan pengetua
die cakap orang yang tak belajar form4 takkan lulus spm punye
hahaha! agak sakit hati lah kat situ kan
die macam melemahkan semangat orang pulak
nurul dah bertekad, kalau keputusan SPM nurul membanggakan,
orang pertama yang nurul nak tunjuk adelah kepade pengetua SMKTAJ
*PUAN NOORMALA BT HAMZAH*

PN SALMIAH (penolong kanan HEM) cakap nak tengok result trial SPM nurul
die cakap banyak cikgu2 sebut2 dan puji nurul, so die nak tengok sejauh mane nurul boleh pergi
nak sahut cabaran die tu macam sesuatu yang tak boleh dikecapi
huu~ usaha dan bertawakal kepada Allah je lah nurul
nurul akan buktikan yang nurul bukan lagi 'si bodoh' atau 'takguna' macam semua orang cakap sebelum ni

last word, i really gonna work hard for my trial SPM and my SPM
wish me all the best and good luck ok?
i really wanna proof to everyone that even i'm not learn at all in form4
i can make it too in my SPM test
i really hoping for the best in my life

oh ya! sebelum nurul terlupa, baru2 ni nurul check senarai nama orang yang dapat PLKN
guest what..
i'm not one of them
wOOOOOooohooOOOOOO.. hOOOOOOyyAAAAYYYYyyyy
hahaha, alhamdulillah, terima kasih Ya Allah sebab dah makbulkan doa nurul
nurul betul2 taknak pergi
mungkin sebab sikap nurul yang susah untuk berkawan punce nurul taknak pegi sane
lagipun, sane takade si die, mama, adik abang, handfon, tv, kene bangun pagi,
banyak aktiviti lasak dll..


♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post