diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

LOVE IS JEALOUS
Sunday, 8 September 2013 ? 0 Budak Comel ?
ASALAMUALAIKUM BLOGGERS!
mMm, last week n this week nurul ade trial SPM
fuh!! memang agak susah jugak lah kan walaupun sebenarnye cikgu2 bagitahu tajuk ape yang masuk
tapi, tak semua yang cikgu bagitahu tu masuk
tu yang jadi susah sikit tu

si die nak nurul dapatkan straight A's walaupun ni cume trial je
tapi agak susah la
mate pelajaran lain nurul boleh catchup.. tapi math tu macam slow sikit lah
our deal :
kalau 1 je nurul gagal, nurul takkan dapat keluar malam dah
lepas pukul6 je kene straight balik rumah
no matter what happen
huem! sedih kan?
kalau SPM gagal lagi teruk
kene tanggoh perkahwinan 5tahun
LAME TU !
bukan gatal nak kahwin, tapi tak sabar nak die jadi hak milik nurul yang mutlak

nak dijadikan cerite,
last sunday nurul, die, kak eliza, anep, aris ade pertunjukkan silat
hahaha ! nurul cume camere 'girl' je la
teringin sangat nak masuk silat,
tapi this year sibuk dengan SPM
insyaallah tahun depan nurul akan blaja silat

dekat sane, die banyak buat nurul cemburu
tapi nurul diam
nurul taknak tunjuk, tapi hati nurul pedih sangat
andai lah die dapat bace hati nurul mase tu
cemburu tande sayang right?
huem, kalau die borak dengan awek lain, cakap dengan awek lain,
nurul tak cakap ape pun.
bile nurul nak berkawan dengan lelaki
chatting dengan abang angkat.. die marah
habis die ade adik angkat tu nurul tak marah marah pun, calling dengan adik angkat

nurul taknak pun bekawan, text, call atau chatting dengan lelaki lain,
tak pernah terlintas pun nak buat macam tu atau duekan die
cume, nurul harap die paham hati nurul
nurul nak perhatian die
nurul taknak die malu dengan nurul
nurul memang tak cantik, tak comel, tak pandai masak macam orang lain
tapi nurul ikhlas terime die

huem, entahlah..
bagi die, die buat takape. nurul buat tak boleh
kenape? nurul ade hati jugak
takape lah. selagi nurul boleh tabahkan hati, nurul akan jadi sekuat mungkin
insyaallah lambat laun die mesti paham
aminnn

nurul tahu nurul tak bagi die merokok macam laki lain
nurul kongkong die sikit. tapi sebab nurul sayangkan die
nurul taknak die sakit.. tu je
nurul tak halang die keluar malam
janji die hati2
nurul sayangkan die sangat2

-NURUL NAJIHA-SABARUDIN-


♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post