diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

TAKDIR YANG MENENTUKAN
Thursday, 3 October 2013 ? 0 Budak Comel ?



asalamualaikum bloggers !
fuh, pejam celik, pejam celik dah tinggal 1 bulan je lagi nak SPM
OMG! rase macam giler ba*i tak sedie lagi
huem, nak dekat exam ni lah nurul buat perangai taknak pergi sekolah
bukan sengaje taknak pergi
tapi nurul malu
mase percubaan haritu nurul takdapat datang sekolah
sedangkan semua cikgu2 berharap pade nurul
nurul takut, nurul malu

lagipun nurul sedih takdapat naik pentas terime hadiah sempena hari graduasi sekolah
sedangkan itulah yang nurul nakkan selama ni
itulah ape yang cikgu2 harapkan pade nurul selame ni
nurul kecewa sangat

huem, haritu attend birthday party membe
30 september
selang berape hari je selepas birthday nurul
jealous sangat dengan birthday party die, die ade birthday party, ade makan2
kawan2 seronok raikan ulang tahun kelahiran die
tepong,telor
tapi birthday nurul haritu?
ape pun takade

si die sakit, mama takade buat ape2
ade pun hadiah nset sebiji, tapi macam tak bermakne ape2
sebab kebetulan je mama dapat nset tu dan nurul dah tahu awal2 tentang hadiah tu

huem, birthday yang ke-17 yang sangat tak bermakne !
takapelah, dah memang nasib nurul tiap tahun macam tu. ape nak diherankan sangat
well, untuk birthday si die nanti nuru plan nak bagi nset yang die idamkan
SONY EXPERIA Z
nak kumpol duit lebih kurang RM2500
RM2000 nak beli handset, RM500 nak sambut birthday die
insyaallah, dengan keizinan allah nurul akan buat untuk die
kalau jodoh kami panjang dan jika kesihatan nurul mengizinkan

nurul sayangkan die, sayang sangat2. cume die je selalu sie2kan hati nurul
takapelah, selagi nurul mampu bertahan nurul akan teruskan
kadang2 rase die bukan jodoh nurul
kadang2 nurul berdoa sangat die jodoh nurul
nuru nak ambik kesempatan yang Allah bagi pade nurul sekarang untuk ubah die jadi manusie
bukan sempurne, sebab manusie semuanya takkan sempurne
tapi insyallah seorang suami yang baik untuk bakal isteri die nanti
walaupun orang tu bukan nurul,
nurul yakin, nurul akan bahagia tengok die dijage dengan sempurna oleh takdir die nanti

nurul tahu, nuru akan sakit sangat2. tapi nurul percayekan takdir




♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post