diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

KITA
Sunday, 10 November 2013 ? 0 Budak Comel ?

ASSALAMUALAIKUM BLOGGERS!

harini si die macam baik jer dengan nurul
macam biase, die tu time baik, baiklah die.. ayat pujangga
time marah atau takade mood, semua orang dimarahnyer, semua orang dimakinya
haiihh! entahlah

time sakit tu sakit sangat2. sampai bile2 pun tak boleh lupe
specially bab name NURUL HAFIZAH BINTI DANIAN tu
nurul tahu die tak cintakan nurul, nurul tahu die cintakan orang lain. nurul tak pakse
tak boleh ke cube cintai nurul macam mase mule2 dulu

manis sangat
semuanya indah. bak kate orang 'kalau mule2 kenal tu kentut pun wangi'
lepas dah lame kenal. haihhhh! tak tahu nak cakap
nurul tahu nurul ni panas baran

taktahu lah, dengan ex2 nurul sebelum ni, tak pernah pulak nurul berperangai macam ni
tak pasti kenape dengan die nurul macam ni
mungkin sebab yang sebelum2 ni sekejap jer kot
tapi nurul dengan die dah 2 tahun

ingat lagi mase mule2 kenal die dulu. die selalu pesan kat nurul
"KALAU TAK SAYANG, TINGGALKAN SEKARANG"
"SEBAB KASIH SAYANG TU SEMAKIN HARI SEMAKIN BERTAMBAH, BUKAN BERKURANG"
betul, kasih sayang tu semakin hari semakin bertambah
sampai tak terkate banyaknyer kasih sayang nurul pade die walaupun permulaanyer
nurul tak mampu mencintai die
walaupun permulannyer nurul curang dengan die

tapi sekarang, kasih sayang die dah berkurangan hari demi hari
sedangkan kasih sayang nurul pade die tak pernah berubah
kate2 "melepaskan" selalu terbit dibibir die
kenape awak?

nurul tahu hubungan kite ni tak same macam orang lain
tapi dalam semua pahit yang kite ukir bersame
ade jugak manisnyer kadang2
gaduh tu adat lah mase bercinta kan. 'sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pulak kita manusia'
kadangkan2 kan
bile teringatkan balik mase kite gaduh dulu, memanglah mase tu semuanya pahit
tapi sekarang bile dikenangkan balik
semuanya jadi 1 kenangan manis yang betul2 mencuit hati saye

awak ingat tak, dulu mase saye marah
awak selalu usap dan cium dahi saye. sweet sangat awak
tapi sekarang ni kalau saye marah, awak lagi marah. awak, kenape awak berubah. kenape awak tak same macam dulu mase mule2 saye kenal
dulu saye rase, kite lah pasangan paling sweet dalam banyak2 orang
tapi sekarang saye belajar yang manisnyer sesuatu perhubungan tu, biar kite je rase

tapi kan, saye rase. orang nampak perhubungan kite sweet
tapi pade dasar mate diorang
sebab diorang taktahu macam mane hubungan kite sebenarnyer
awak ingat tak mase kite g main ice skate?
walaupun pade permulaannyer saye sakit sangat2 sebab awak nak pergi jumpe kak pija
tapi akhirnyer awak buat bibir saye tak henti mengukir senyuman
sebab kecomelan awak main ice skate
orang kat dalam tu menahan sejuk, awak boleh bantai berpeluh2. hahaha

awak ingat tak mase kite sambut 1 syawal pertame kali same2
sweet sangat kite mase tu
warne oren sedondon. bile saye tenung balik gambar tu. saye rase macam kite ni dah kawin pun ade
seriously, sweet sangat
tapi syawal yang kedue tahun kite, kite tak dapat bersame
saye kene balik kedah, sedih sangat2. saye happy sambut 1 syawal dengan awak
awak ingat tak betape rindunyer awak kat saye mase saye balik kampung

awak asyik je tanyer bile saye akan balik

awak, ingat tak mase kite pergi family day canon dekat sunway lagoon
walaupun permulaannyer lame giler nak tunggu awak sampai
sampai saye pinjam telefon orang yang saye tak kenal untuk call awak
walaupun berjam2 kite cari mama untuk dapatkan baju salinan saye
tapi lepas tu kite enjoy sangat main air same2 
kesian awak saye lemaskan bawah air terjun
pin pin pon pon

banyak sangat kenangan manis kite bersame
saye takkan pernah lupekan awak dan takkan pernah berhenti menyayangi awak walaupun
mungkin di suatu hari nanti awak bukanlah jodoh saye
walaupun mungkin suatu hari nanti Allah akan ambil nyawe saye dulu

SAYE SAYANGKAN AWAK DORAEMON COMOT



♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post