diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

THE END
Sunday, 8 December 2013 ? 0 Budak Comel ?





ASSALAMUALAIKUMM



  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    Mungkin kita pernah rasa tentang cinta Yang takdirnya bukan untuk kita Mungkin ini adalah cara meluah cinta Tanpa berkata atau berpandang mata
    Mungkin aku mencintaimu Walaupun engkau tak pernah tahu Mungkin aku mencintaimu Tanpa lelah atau pun jemu
    I’m sorry but i love you ( saye mntk maaf tapi saye cintakan awak) I’m sorry if i miss you (saye mntk maaf jika saye merindui awk) Even if i can’t have you (walaupun tak tak mampu memiliki awak) You know i’ll always be there for you (ketahui lah saye akan sentiase ade untuk awak)
    Mungkin kita tak bersama itu takdirnya Tak mengapa asal kau bahagia Biar aku mencintaimu biar tiada siapa yang tahu Biar aku mencintaimu dalam diam ataupun bisu
    I’m sorry but i love you, I’m sorry if imiss you, Even if i can’t have you, You know i’ll always be there for you. I’m sorry but i love you
    awak ingat tak mase saye nyanyi lagu ni untuk awak. awak cakap saye gila sebab jiwang disiang hari. hahahaha. itu kali terakhir saye nampak senyuman awak. itu kali terakhir saye dapat rase kebahgiaan di sisi awak. saye sayang awak senget. maaf sebab saye punca hubungan kita jadi macam ni. harap suatu hari nanti ade jodoh diantare kita.. maaf andai saye tak mampu ubati luke awak. tapi saye janji akan cube yang terbaik dr jauh. saye sayang awak sangat2. saye rindu awak sangat2. bye2 pinpinponpon esok saye tulis lagi ye
  • Saturday
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    Sungguh indah bila bersama Merasa sungguh bahgia Bersyukur pada yang esa Di atas pertemuan ini
    Ku berjanji akan setia padamu yang ku kasihi Marilah kita bersama Membentuk cinta abadi
    Dan walauapapun rintangan melanda Ku harap kita kan tempuhi bersama Seadanya kau dan ku berjauhan
    Membina mahligai seindah permata Yang kita impikan berdua selamanya agar kita kecapi bahagia
    Ku berjanji akan terima Seadanya dirimu Keinginanku setia padaku Kemarilah wahai sayangku Kan ku cium tanganmu Sebagai tanda kaulah kekasihi
  • Saturday
  • Today
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    sory, ade kje skit td
    tgh buad ape tu?
  • Udin Lawak
    Udin Lawak

    bru lepas mkn n basuh mtor
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    huyooo
    mkn ape, lapaaaa
  • Udin Lawak
    Udin Lawak

    bihun sup
    bulat dh lawa
    kuar kedai
    hehehe
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    hahaha. nti kite beli set bru ye
  • Udin Lawak
    Udin Lawak

    xnk
    sy xnk apa2 dh
    sy nk awk jew
    jnji awk disisi sy selalu n setiap saat
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    sy cntek tk hrini?
  • Udin Lawak
    Udin Lawak

    cyg hari2 cantik
    tapi cantik untuk sy jew
    klau untuk laky lain awk xcantik
    klau awk milik sy bru cantik hari2
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    tgk la siape pye kn
    hti sy terikat pd awk sorang je
  • Udin Lawak
    Udin Lawak

    sy harap selamanye
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    selamenyer sy milik awak syg
    ikat sy kuat2 tau nnti
    sbb sy tk sggop brsame dgn org lain
  • Udin Lawak
    Udin Lawak

    yg penting hati awk
    klau awk nk curang 1hari nnt
    curang jgk blkng sy
    sy mana ada nmpk
    takdir kita xth kn
    so
    skrg
    sy pesan dgn awk awal2 n skrg
    klau awk ada laky lain atau ada laky suka awk
    awk ckp dgn sy
    sy xkn mrh awk
    sy akn sabar mcm dlu
    sy nk cuba jadi mcm dulu
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    lelaki suke sy mmg ade, tp untuk suke diorang, takkan pernah terjadi
  • Udin Lawak
    Udin Lawak

    sy nk tgk awk bhgia
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    sy bhgia sgt brsame awk
  • Udin Lawak
    Udin Lawak

    sy akn cuba
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    hrp awk bg sy peluang utk mcintai awk
    awak, jgn tgglkn sy yer
    sy syg awk sgt2
  • Udin Lawak
    Udin Lawak

    sy p0wn
    sy xkn tngglkn awk
    sy akn pertahankn hbngn nie
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    2tahun awak
    730 hari
  • Udin Lawak
    Udin Lawak

    sy th awk
    i love u 1
    i miss u 1
    mmmuuuaahhx23032012
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    i loveu 1
    imissu 1
    muahhxx 23032013
    awk kn pernah ckp, mulot awk je kate tk syg sbb tgh marah
    tp hti awak.. sy thu..
    sy yg sllu buat awk saket
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    sy mntk maaf
  • Udin Lawak
    Udin Lawak

    bgus lh klau th
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    sy cube terime awk seadanya
    tapi kalau sy nanges sy mntk maaf
    sy dh cube jd kuat
    tapi sy jnis yg mmg cpt nanges
    awak?
  • Udin Lawak
    Udin Lawak

    ye
    jap kecik andalas dtg
    jap lg smbng
    msj dkt enset
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    okay kirim salam kat die
  • Udin Lawak
    Udin Lawak

    awk
    cyg
    isteriku
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    yer suamiku
  • Udin Lawak
    Udin Lawak

    baca status
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    lau sy, sy yg nk awak selamat
    sbb jujur, sy tk mmpu hdp tnpe awk
  • Udin Lawak
    Udin Lawak

    xlike p02n
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    tp sy ykin awk kuat
  • Udin Lawak
    Udin Lawak

    sy xnk
    sy nk awk
    klau awk swuh sy jgk
    biar helmet dlm bakul
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    same2 mati
  • Udin Lawak
    Udin Lawak

    right
    awk
    sy nk titow jap
    buley
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    okay syg
    peluk nurul ye
    nurul nk dudok bwh tiak
  • Udin Lawak
    Udin Lawak

    okey
    awk kejut sy
    pkul 1
    bye
    salam
  • Nurul Najiea
    Nurul Najiea

    okay suamiku
    wslm
    jgn off nset plk
    stapler kt telinger
hoyayyyy3







♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post