diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

TWINS
Wednesday, 25 December 2013 ? 0 Budak Comel ?


ASSALAMUALAIKUMM !


sebulan tanpe adik2 kembar kat rumah, seronok giler!
hahaha, jadi anak tunggal lah katekan
cakap je nak g mane, nak makan ape. mesti dapat punyer
hahaha, malam2 pun dapat manje2 tido peluk mama

tapi,
kadang2, rindunyer kat adik2
memang lah siang hari dudok office, tak terase ape2 
tapi malam bila dudok rumah tu terase sunyi sangat..
selalu pagi2 diorang yang kejutkan nurul, nurul nak pakai baju ape2 biase diorang yang suggestkan
mane yang sesuai, mane yang tak
biase kalau petang2 mesti diorang mintak bawak jalan2 naik moto

kalau nurul sedih pulak, diorang selalu ade

senakal2 diorang buat macam2 hal, actually diorang adik yang baik
diorang cume terikutkan kawan2
nurul faham semue dalam family tu jenis yang tak kisah, tak ambik peduli
sebab tu diorang mudah terpengaruh dengan kawan2

sian kat diorang. dari kecik takdapat kaseh sayang

andai satu saat nanti nurul dah berjaye, nurul nak bawak keluarge nurul jauh dari
"DIE"
agar nurul dapat bentuk balik keluarge nurul pade yang lame
walaupun suatu hari nanti nurul dah kawin, nurul nak jugak bersame dengan keluarge
suke tak suke, die kene faham

bukan nurul akan abaikan die nanti
tapi nurul nak mama, mama dah berpuluh2 tahun menderite besarkan nurul 4beradik
takkan lah bile nurul dah senang nurul akan lupakan mama

1 jer cite2 nurul dalam hidup ni. nurul nak mama bahagie
walaupun bukan kemewahan yang nurul bagi
nurul nak mama bangge demgan nurul







♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post