diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

UCAPAN SELAMAT TINGGAL
Thursday, 5 December 2013 ? 0 Budak Comel ?


ASSALAMUALAIKUM BLOGGERS
"YA ALLAH JIKA DIA JODOHKU, TABAHKAN LAH HATIKU UNTUK BERSAMANYA"
"JIKA DIA BUKAN JODOHKU, TABAHKAN LAH HATIKU UNTUK
MENERIMA PEMERGIAANNYA"


kenape mesti macam tu?
kenape sakit die nurul kene fikir? kenape sakit nurul die tak pernah nak kisah?
die selalu cakap die yang selalu pujuk nurul
tapi sebenarnye die tak pernah fikir mase nurul pujuk die

takape lah. nurul sayang die
ye! nurul tahu nurul bodoh. tapi tak salah nurul cube pertahankan?
nurul ade 1001 sebab untuk pergi
tapi nurul bertahan atas 1 sebab je. sebab nurul sayang die sangat2

nurul tahu nurul salah chat dengan lelaki lain
tapi tu semua kawan je
nurul tak pernah terniat nak curang atau menduekan die
die tak percayekan nurul lagi ke? die tak kenal nurul lagi ke?

nurul taknak die sakit sepertimane nurul sakit
nurul bace chat die dengan awek lain
nurul harap korang dapat bayangkan perasaannyer kalau ini berlaku pade diri korang

*online facebook*
*terdetik nak bukak fb die*

*bace mesej2 dalam fb die*
* tetibe terbace "saye sunyi, dah 2tahun single.. awak dah berpunyer? teringin nak ade awek macam awak, cantik, comel*

sayunye hati. sedangkan dah 2tahun kenal bersame die

pernah jugak nurul bace dalam wechat die cakap kat seorang perempuan

*inilah calon isteri saye*
*siap bersayang2 lagi dengan perempuan tu*

hati perempuan mane yang tak sakit?
seumur hidup akan terase sakitnyer. susah sangat nak lupe setiap perkataan tu

lagi perkataan

*demi allah saye cintakan nurul hafizah binti danian*

"awak, fikirlah betape lame saye tunggu awak"
berape lame saye sakit sebab name tu
banyak mane saye sakit sebab perbuatan awak. ape lagi awak nak?
tak cukup ke kesabaran saye?

saat awak kate awak tak cintakan saye lagi
sedangkan awak tahu saye sangat sayangkan awak

awak, jangan lah fikirkan ape yang awak dah buat untuk saye semate2
fikirkan lah jugak ape yang saye dah buat untuk awak
bukan nak mengungkit
tapi, kesiankan lah hati saye same

saye pujuk hati saye sentiase. pernah awak perasan?

okay, memang salah nurul chat dengan lelaki lain
memang salah nurul padam semua chat2 tu
takape lah. nurul mengalah walaupun sebenarnyer nurul tak curang pun
ni chat terakhir nurul dengan die tadi



♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post