diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

CALRSBERG
Monday, 6 January 2014 ? 0 Budak Comel ?


ASSALAMUALAIKUM

nurul sedih sangat harini
hanye Allah je tahu betape terluka hati nurul disebabkan perbuatan die
SABARUDIN B ABDUL MUTALIB

harini pergi kerja macam biase
bukak facebook macam biase. bile scroll kat news feed tu
ternampak lah pulak gambar si die
tiba2, air mate ni jatuh setitik demi setitik tanpe kawalan

*ish ! air mate ni pun. sorok2 lah sikit depan budak office*

air mate pertame 2014

walaupun dah berazam akan tabah menghadapi ape jua
tapi hati ni tetap terguris melihat gambar si die
bukan sebab die ade orang lain atau ape
gambar die dan kawan2 tengah minum carlsberg

nurul tahu yang die bukan siape2 pade nurul
dan nurul pun bukan siape2 pade die

walaupun nurul takade ape2 hubungan atau ikatan dengan die
tapi nurul sedih sangat die bersifat macam tu

ingat lagi mase first time die minum depan nurul
mase tu, sehari suntok air mate ni tak mampu berhenti mengalir

bukannye die nak pujuk hati nurul yang terluka parah ni
lagi die marah2 kite.. mase tu chinese new year
boss belanje minum kaw2 punyer

die adalah kekuatan nurul untuk berubah dari seorang "perempuan"
kepade seorang "wanita"
die yang buang segale sifat kasar dalam diri nurul
die yang berjaye melembutkan kedegilan hati nurul yang keras macam hantu ni

die yang bawak nurul balik ke pangkal jalan mase nurul tersesat dulu
die yang pakse nurul untuk pergi sekolah hingga nurul berjaye
ya allah, tak terkire besarnye pengorbanan die
tak terkire besarnyer pengorbana die pade nurul

tapi sekarang perlu ke die yang tunjukkan contoh yang tidak baik pade nurul?

lupe ke die janji die pade nurul
die janji takkan berubah pade yang lame balik?
tahu die pernah cakap kalau nurul pergi dari hidup die,
die akan rempit, isap merokok, shisha, dadah dn minum arak balik 

salah nurul ke hubungan tu retak seribu?
nurul tahu nurul takkan mampu jage die lagi.. cume doa boleh nurul kirimkan

ya allah
die pernah jadi insan yang terbaik pernah hadir dalam hidupku
die juga insan yang engkau takdirkan untuk merubah sifatku
dan menyedarkan untuk kembali ke pangkal jalan
lindungi lah die dari segala hasutan syaitan dan lindungi die dari azabmu
amin



♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post