diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

MYEG SERVICE BHD
Thursday, 2 January 2014 ? 0 Budak Comel ?


Assalamualaikum

okay ! nurul faham sekarang die dah taknak layan nurul
xpelah nurul faham
die dah besar. siape lah nak layan budak2 macam nurul ni
yang selalu ganggu die keje
yang pernah ade pun tak terlayan sikap nurul yang kebudak2kan ni. apetah lagi die

perkataan sayang die dulu?
its okay. anggap je lah die sayang nurul sebagai adik2
nurul pun kene anggap die abang2 je lah

lelaki, memang suke cakap perkataan sayang kan?
dulu,
sesibuk2 die, still die akan layan whatsapp nurul walaupun die balas lambat
sekarang takade langsung

die kate handphone rosak
eh? yeke? entahlah.. percayekan saje.. tapi call ke ape ke ok je
pelik3.. biarlah, nurul pun bukan kenal die sangat
dah cube untuk percayekan die

still percayekan die. tapi macam.. entah?

haish ! susah betul nak cari mr right tu kan
tapi serious rindu die
sifat 'faham' die sebenarnye. teman bercakap. setiap hari ade je orang buat nurul senyum
rindu nak rase macam tu bila dengan seseorang

dari segi kerje, memang ade call die sesekali
tapi die tak semanje dulu
k, takape lah. tutup kes pasal die
sejak due menjak ni myeg dah okay dah

huu~ leganya hati. gembira sangat2
happy je buat kerja

malam new year?
bosannnn ! hish! cemburu nye pade orang2 yang dapat keluar pergi tengok bunga api
nurul?
dudok rumah je. memandangkan kesihatan tak betul sangat

hahaha !
walaupun dah berkali2 masuk hospital sebab penyakit tu
dalam hidupan harian still buat kerja berat
still makan pedas2
boleh kate hari2 la. hahahaha. name pun nurul najiha azizi
degilnye kalah hantu

takape lah. bak kate diri sendiri,
kalau dah ajal tu ajal jugak. tak lari walau sesaat

kalau hidup pun nak buat ape?
putus ase sangat2 kadang2. hidup ni terlampau sakit
sengsare je banyak. bahagie nye ciput je

HAPPY NEW YEAR
azam tahun ni kalau boleh dah taknak nangis lagi
nak cube jadi sekuat yang mungkin

eh2.. salah2
nak cube jadi setabah yang mungkin




♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post