diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

SAKIT LAGI?
Tuesday, 21 January 2014 ? 0 Budak Comel ?


ASSALAMUALAIKUMM !


cerite harini, tangan kanan sudah berbalutt
woahh ! tak tahu kenape sebenarnyer. sejak seminggu yang lepas
badan ni rase macam tak boleh baring atau duduk terlalu lame
bila baring/duduk terlalu lame je mula lah kepale tu rase berpinar semacam jer

pagi tadi mama mintak tolong hantar mama pergi kerje
bangun lah macam biase
dah rase dah pening sangat2 dari bangun tu, tapi kuatkan jugak hati sebab nak hantar mama kerje
pastu fikir nak hantar adik sekolah
bila sampai je ruang tamu, jadi tak boleh jalan sangat.
nurul hilang imbangan, terus jatuh . mase tu tak rase ape lah sebab kepale ni
dah macam kene dadah khayal jer

5minit jugak lah. kepale berpinar sangat2.. bangun pun tak boleh
at last, sempat jugak hantar mama pergi kerje
dan, alhamdulillah jugak selamat hantar mama kerje dah selamat balik

mama ade whatsapp cakap pergi klinik check
mungkin tekanan darah rendah
mase sampai tempat kerja, ade jugak lah check dalam internet tentang tekanan darah rendah
yelah, tak pernah pun jadi kat nurul selame nurul hidup 18 tahun ni kan
tiba2 jadi macam ni pulak. adoi, ape lagi lah yang nak jadi ni

harini call abang rostam (branch manager kurnia) tanyer pasal non motor punye kes
and then tetibe die cakap, 'abang ade niat lah nurul..'
first die cakap macam tu, rase macam endah tak endah je, tapi dalam hati memikirkan
'apelah niat abang aku ni'
kali ketiga die cakap macam tu, nurul tanyer lah die 'niat ape abang'?

and then die cakap 'niat nak belanje nurul kfc esok'
terus terjerit 'yeayyyy !' hahaha
pastu terus cakap kat die 'nurul taknak kfc, nurul nak pizza hut'
pastu die terus cakap, 'kalau nurul nak pizza, kite makan pizza lah esok'

fuhh ! semangatnye nak datang kerje esok
baiknyer lah abang aku sorang tu. apelah mimpi die

and then saje lah bergurau dengan die
snap gambar tangan yang sakit tu. pastu hantar kat die
die tanyer kenape? cakap je lah jatuh. die ade tanyer, macam mane boleh jatuh
malas la nak cerite yang nurul sakit
so, just cakap kat die mase tu, 'nanti lah nurul cerite'

pastu saje lah cakap kat die, 'abang, esok makan pizza, abang kene lah suapkan nurul'
'sebab tangan nurul yang terseliuh tu belah kanan, macam mane nak makan pizza'
lepas tu die kate 'takape, nanti abang jampi bagi sembuh'
hahaha ! kelakar je lah abang nurul seorang tu

huem ! sayang tak semestinya cinta kan?


♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post