diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

SAKIT ~ UBAT
Tuesday, 7 January 2014 ? 0 Budak Comel ?

ASSALAMUALAIKUM
Ya Allah, tak tahannye asyik bergantung pade ubat-ubatan je
tekak ni dah rase macam rase ubat je setiap saat
kalau tak makan ubat,
sakit die melampau2. bangun pun tak larat

semalam,
nurul banyak kerja. dari pagi sampai lah malam pukul 8 tak jamah ape2
bila makan pulak, dapat sambal belacan
dah tahu diri ni sakit, degil jugak
malam tu mendapat sakitnya.. menangis2 tak dapat tido

elok2 mama belikan air gas, terus mama tarik tak bagi minum
mama tahu, walaupun nurul sakit
nurul tetap akan degil nak makan atau minum ape yang nurul suke

tapi macam pelik tau. sebelum2 ni nurul memang ade gastrik
bile makan lambat, lepas tu nak makan, memang sakit
muntah2 angin on the spot
tapi kali die, rase macam bile die dah turun ke usus perut
baru die sakit macam nak mati

mama ajak pergi hospital atau klinik,
memang mati2 lah nurul takkan nak pergi. takapelah
nanti kang kalau kene tahan kat hospital atau klinik tu lagi susahkan hidup nurul
macam mane nak pergi kerja

makan ubat, lepas tu sambil nanges menahan sakit yang teramat sangat
terus terlelap
bangun harini, alhamdulillah.. kurang sikit sakit yang datang semalam
cume tak baik betul lagi perut ni

harini pagi2 dah call abang
Ya Allah, susahnye nak menghubungi perdane menteri nurul sorang ni
sebenarnye dah tahu pun kene habiskan roadtax paper tu dulu
sebelum add roadtax paper yang baru

die tanye kenape tak call orang myeg yang lain?
alasan : kertas myeg hilang
die kate : kan ade no2 myeg yang abang whatsapp kat nurul
alasan : dah buang semue whatsapp, nanti fon berat

hahahaha, die cakap banyak la alasan yang nurul bagi
nurul cume nak dengar suare die
nurul rindu die sangat2.. sekarang die sibuk je memanjang,

abang, bagi nurul lah sikit kerja tu

nurul bukan selalu ade kerja pun. lagipun sekarang nurul akan stay office sampai malam
so, memang boring giler

2hari lepas, nurul mimpi abang
hahaha, bestnyer mimpi tu. die datang sini dengan abang ijoy
lepak2
pastu keluar jalan2. peh ! bestnyer
bukan sengaje nak mimpi die, mimpi tu datang sendiri k !

semalam gaduh dengan seseorang
akibat terlalu marah, nurul cakap kat die
"kalau aku mati, kau jangan datang tengok aku atau datang majlis aku"

matlamat sekarang :
minum air gas banyak2. makan pedas banyak2.. biar sakit !
where's death is there will always be death


♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post