diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

SABARUDIN BIN ABDUL MUTALIB
Wednesday, 5 February 2014 ? 0 Budak Comel ?


ASSALAMUALAIKUMM :')
Ya Allah, dah 2minggu tak dengar kaba dari die. rindu sangat2 sebenarnyer
setiap hari hanyer boleh renung gambar die dalam handphone
okay lah tu kan?
harini bukak facebook. tiba2 nampak newsfeed name die, bukak..
die update status :

aq rindu dkt si die,
hari nie 5.1.2014,
aq mimpi si die dgn laky lain,
btl kew?
ya allah tabahkn hatiku...
bertapa aq cintakn kau seorang didlm dunia nie...
maafkn aq cyg,
aq dh xpkai nombor lama...
allah jew th bertapa rindu n setia aq dkt kau cyg...

arghh ! rase nak nanges je..
firstly mase bace tu. nurul dah senyum sampai ke telinge dah
ingatkan die rindukan nurul sebab dah 2minggu tak jumpe
bila dah 3-4 kali bace status tu. rase sedih sangat2
betape aku cintakan kau seorang dalam dunie ni?

cuma ada 1 nama je dalam hidup die yang die betul2 cinta
NURUL HAFIZAH
tiba2 rase down sangat2

arghh ! lupekan je lah pasal die. fokus untuk kerja je okay nurul :')
kalau die tak ingatkan kau, kenape perlu hari2 kau fikir pasal die? sedih2 kan hati sedangkan die happy dengan kehidupan die..

nurul tahu nurul mampu jage diri nurul. kalau die betul2 sayangkan nurul,
die takkan tinggalkan nurul saat nurul betul2 perlukan die
saat kesihatan nurul macam ni
mesti die akan rendahkan ego die untuk nurul

takape lah nurul. just jage diri kau macam biase
kan abang zul dah kate
'pernah tak kite fikir, saat kite betul2 susah dan betul2 mengharapkan seseorang, tapi orang tu takade, kite maseh boleh berdiri dan berjalan seperti biase walaupun tanpe die'
huem ! siape lah nak dekat nurul ni
nurul saket, entah bila nak 'jalan' dah.. tak perlu kot rasenyer nak bercintan2 lagi ni

jumaat ni birthday die yang ke-20
happy birthday sayang. semoge sayang bahagie dunie dan akhirat. nurul sentiase doakan untuk sayang
semoge panjang umur dan dimurahkan rezeki
jangan tension2. ingat, awak tu dah 20tahun. dah masuk angke 2, so
tak perlu kot untuk merempit2 lagi yer sayang. nurul tak marah. cume risaukan diri awak tu
saye tahu awak matang
saye sayangkan awak selamanya :')

awak cakap haritu yang awak janji awak akan jage saye.
buat saye terseyum, ketawa, bahagia dan membuatkan saye ingin hidup bersame awak
seribu tahun lagi
tapi, kenape awak mungkiri janji awak? takape lah awak.. saye faham
cinta tak boleh dipaksa
kalau kita bertepuk sebelah tangan, takkan berbunyi punn
saye akan ingat kate2 awak sampai bila2

nurul selese untuk single :')
biarlah walaupun bukan die yang pertame dalam hidup nurul. tapi at least die akan jadi yang terakhir buat nurul.
aminn :') 23.02.2012. terime kasih SABARUDIN BIN ABDUL MUTALIB


♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post