diary budak tembam

HELLO WORLD my name is nurul najiea jiea. I'm from klang. my age is 18 years old. love to having lots of friends ! and i proud to be myself. ( follow me and i will follow you back )


HE'S MINE Sabarudin Bin Abdul Mutalib doraemon. from klang. 20years old. he's mine since 23march12 and he will always mine forever. . sayang, i will always pray for our relationship. . iloveu sayang

ABANG ANGKAT
Sunday, 23 March 2014 ? 0 Budak Comel ?

Assalamualaikum :')

Harini genap 2tahun hubungan nurul dengan si die
dan.... harini jugak
tamatlah kisah hubungan nurul dengan die

jujur, memang tak mampu..
sakit dan berat sangat untuk tinggalkan ape yang kite dah biase buat 24/7 selame 2tahun

ade orang yang sentiase jage dan menyayangi

nurul tahu, memang salah nurul pun.
nurul tipu die
nurul taknak die sakit bila sentiase ade orang lain call nurul. nurul dah gune peluang terakhir nurul untuk bersame dengan die
sekarang nurul dah tak boleh nanges lagi

tapi semalam, memang satu hari yang sakit sangat2

kenape die selalu buat ape yang nurul benci? bende yang nurul tak suke
bukan nurul nak kongkong die atau ape.
nak buat, buat lah belakang nurul atau ape. please lah ! tolong belajar hormat nurul walaupun sikit

tak kisah lah kalau die nak layan bohsia ke, isap dadah ke, nak minum arak ke atau merokok
buat lah, sebab nurul bukan sesiape pun
tapi tolong lah, jangan buat depan nurul atau jangan sampai nurul tahu,
tak boleh ke? susah sangat ke?

die nak kate nurul takboleh ade abang angkat?
habis macam mane nurul larang die dulu untuk tinggalkan kakak angkat die?
bezanyer, die sangat mencintai kakak angkat die, cume cinta die tak berbalas. sedangkan nurul tak pernah pun cintakan abang2 angkat nurul.
macam mane nurul sakit dulu. macam tu lah ape die akan rase sekarang

die nak call abang angkat nurul tanyer ape status hubungan nurul dengan lelaki tu?
tanyer lah. call semue orang tanyer.. sebab nurul tak pernah ade perasaan yang lebih pade abang2 angkat nurul tu

abang ezad tu dah kawin pun. takkan lah nurul bodoh nak kacau rumahtangge orang?
nurul masih ade hati dan perasaan lagi k
nurul tahu panggilan nurul dengan die "bie-sayang" tapi nurul memang takade ape2 dan tak ade perasaan langsung pade die.
die cume jage nurul je die jauh.. die duduk penang.
die cakap kat abang ezad yang die sayangkan nurul sangat2, then kenape die tak mampu jage hati nurul pun? kenape suke sangat lukekan nurul?

encik zul pulak, nurul kenal die dari tempat kerja lame
nurul selese sangat berkawan dengan die sebab die selalu bagi pandangan dan nasihat yang bergune sangat untuk nurul. kadang2 die panggil nurul "sayang", tapi nurul tahu die cume sayang nurul sebagai adik. die jage nurul tiap2 hari
nurul selese cerite masalah nurul pade die. termasuk yang nurul tak mampu ceritekan pade udin

nurul bukan 'player'
cinta nurul hanyer 1. hati nurul hanye ade 1 name, SABARUDIN BIN ABD MUTALIB

dan sekarang nurul akan belajar untuk padam name tu. nurul akan tutup serapat-rapatnye pintu tu
bak kate encik zul : nurul mude lagi. masih banyak yang perlu nurul belajar. lebih baik nurul sakit sekarang dari nurul akan sakit kemudian hari :')

SAYANG TAK SEMESTINYA CINTA

awak, saye rindu kat awak. nak sangat cakap "hppy anniversary yg ke 2tahun". tapi tu semue terkubur macam tu je. kite gaduh bukan sebab besar pun. tapi kite sendiri yang keruhkan keadaan tu
terimbas kembali kenangan saat saye pertame kali jumpe dengan awak. teringat kali pertame awak sarungkan cincin tu kat jari saye. walaupun mase tu saye tak rela, walaupun mase tu saye tak sayangkan awak dan hanyer sayangkan awak lepas 6bulan awak usaha untuk buat saye jatuh hati pade awak. saye tak pernah tanggalkan cincin tu awak. saye nak orang tahu yang saye milik awak. teringin nak mandi air bunge macam setiap kali 23haribulan. terime kasih sebab sudi kongsi segalenye dengan saye. didik saye sampai saye jadi orang. sampai saye berjaye lulus spm walaupun tak pergi sekolah. awak. saye nak awak tahu yang saye tak mungkin boleh cintakan orang lain macam saye cintekan awak. saye perlu belajar jadi kuat. saye perlu jadi setabah yang mungkin sebab peluang yang awak bagi pade saye dah habes. 


sampai bila kite nak bersame kalau kite tak serasi kan? :')







♥NURUL NAJIHA AZIZI♥




Older Post . Newer Post